Eredivisie: Tighadouini deelt mee in nodige overwinning NAC Breda op FC Utrecht

Door tarik_redactie - Zaterdag 21 Maart 2015 14:22 - Bron: Redactie
[kop]Eredivisie:[/kop] Tighadouini deelt mee in nodige overwinning NAC Breda op FC Utrecht Vorige week vrijdag nog de man of the match tegen Go Ahead Eagles voor zijn ploeg die in degradatiegevaar verkeert, was de 22-jarige linksbuiten Adnane Tighadouini gisteravond wederom belangrijk voor zijn formatie in de broodnodige overwinning op bezoek bij FC Utrecht.

Zoals we al mochten verwachten begon Tighadouini in de basiself van de mannen van Maaskant in het uitduel tegen Utrecht, ter gelegenheid van de 28e speelronde van de Eredivisie. Aan de kant van FC Utrecht begonnen middenvelder Yassin Ayoub in de basis en moest de 18-jarige Sofyan Amrabat het de gehele ontmoeting doen met een plek op de reservebank.

Een zege voor NAC Breda zou de uitkomst zijn voor het uit de weggaan van een plek in de nacompetitie, de formatie uit Breda bezette tot gisteravond met 22 punten de 16e plek en zou bij een zege op gelijke hoogte komen met de ploeg van o.a. Bel Hassani en Darri, Heracles Almelo.

De ploeg uit Breda hield stand in de Galgenwaard en wist met een 4-3 eindstand 3 punten mee te pikken. Tighadouini was overigens degene die het voorbereidend werk deed voor 4e treffer, op naam van de andere buitenspeler: Seuntjens.

Met deze assist erbij komt Tighadouini uit op een totaal van 9 doelpunten en 3 assists uit 26 speelronden. Op 4 april, na de interlandperiode, zal NAC Breda het in een uitduel moeten opnemen tegen de huidige nummer 7: SC Heerenveen.