Eredivisie: Achahbar grote man in topper.

Door Moes - Zondag 22 Maart 2015 18:17 - Bron: Redactie
[kop]Eredivisie:[/kop] Achahbar grote man in topper. Anass Achahbar leverde een topprestatie tegen PSV. De aanvaller van Feyenoord zorgde met twee doelpunten voor de winst tegen de Eindhovenaren. De topper eindigde in een 2-1 overwinning voor Feyenoord. Bij Feyenoord kwam overigens ook Karim El Ahmadi in actie.

Labyad
Ook Zakaria Labyad wist dit weekend te scoren. De aanvaller zorgde tijdens de eerste helft voor het openingsdoelpunt. Zowel Labyad als Achenteh begonnen in de basis bij Vitesse. De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles eindigde in een 0-2 overwinning. Vitesse staat vijfde in de Eredivisie.

Mahi
Een andere speler die dit weekend trefzeker was, is Mahi. De speler van FC Groningen leverde met een doelpunt een aandeel in het 2-2 gelijkspel tegen FC Twente. Bij de Tukkers deden zowel Mokhtar als Ziyech de hele wedstrijd mee.

Willem II FC Dordrecht
Bij dit duel kwamen zowel Messaoud (Willem II) als Haddad (FC Dordrecht) in actie. Beide spelers begonnen in de basis. Messaoud werd na een uur van het veld gehaald. Willem II won deze wedstrijd met 2-1.

Heracles - Heerenveen
Bij deze wedstrijd begonnen Darri (Heracles) en Namli (Heerenveen) in de basis. Beide spelers werden tijdens de wedstrijd gewisseld. Bij Heracles heeft Bel Hassani ook nog een half uur meegedaan. Heerenveen won trouwens met 1-4.

Overige spelers
El Makrini deed bij Cambuur, zoals gebruikelijk, de hele wedstrijd mee. De middenvelder moest toezien hoe AZ vlak voor tijd de overwinning binnen sleepte. Bij Excelsior mochten zowel Karami als Auassar invallen. Hun ploeg kwam tegen PEC Zwolle niet verder dan een gelijkspel.