Botola Pro: Abourazzouk voor rest van het seizoen geschorst door Raja Casablanca

Door tarik_redactie - Vrijdag 27 Maart 2015 16:26 - Bron: Redactie
[kop]Botola Pro:[/kop] Abourazzouk voor rest van het seizoen geschorst door Raja Casablanca Gisteravond kwam de grootmacht van de Botola Pro, Raja Casablanca, met het nieuws naar buiten haar 28-jarige centrumspits Hamza Abourazzouk voor de rest van het seizoen te schorsen. Deze sanctie is het gevolg van eerdere gevallen van misdragingen van de Marokkaans international.

Abourazzouk die 2 jaar geleden al tegen de lamp liep (testte positief op THC bij een dopingcontrole na de WK-kwalificatie wedstrijd tegen Tanzania) en 6 maanden werd geschorst door de Wereldvoetbalbond FIFA kan nu ook rekenen op disciplinaire sancties van zijn werkgever.

Raja Casablanca heeft dit besluit genomen aan de hand van zijn gedragingen tijdens de wedstrijden en de verwaterde verhouding met zijn teamgenoten. Met deze sanctie wil Raja de andere spelers duiden op het belang van discipline tijdens en na de wedstrijden.

Abourazzouk kwam in dit seizoen in 16 Botola Pro competitiewedstrijden tot 2 doelpunten en 1 assist. Bovendien maakt de oud-speler van o.a. MAS Fes momenteel deel uit van de definitieve selectie van de bondscoach van het lokale elftal, Mhamed Fakhir, voor de oefeninterland tegen Congo en Burkina Faso in voorbereiding op de kwalificatie voor de CHAN 2016.