Oefeninterland: Lokaal elftal Marokko met 2-0 langs Congo Brazzaville

Door tarik_redactie - Zaterdag 28 Maart 2015 13:39 - Bron: Redactie
[kop]Oefeninterland:[/kop] Lokaal elftal Marokko met 2-0 langs Congo Brazzaville In voorbereiding op de kwalificatiereeks voor de CHAN 2016 in Rwanda (variant van de Afrika Cup, maar dan met slechts spelers uit de nationale competities) nam het lokale elftal van Marokko onder leiding van Mhamed Fakhir, het gisteravond in eigen huis op tegen het nationale elftal van Congo Brazzaville. In het Mohammed V stadion in Casablanca waren de loco’s met 2-0 te sterk voor de Congolezen.

Hieronder de opstelling die Fakhir gisteravond aanhield:
Mohammed Amine Bourkadi (OCK Khouribga)
Youssef Aguerdoum El Idrissi (DHJ Jadida)
Zakaria Hadraf (DHJ Jadida)
Abdesslam Benjelloun (FAR Rabat)
Abdessamad El Moubaraky (Chabab Rif Al Hoceima)
Brahim Nakach (Wydad Casablanca)
Youssef Rabeh (Wydad Casablanca)
Abdeladim Khadrouf (MAT Tétouan)
Marouane Saadane (FUS Rabat)
Abdellatif Noussair (Wydad Casablanca)
Anass Lamrabet (MAT Tétouan)

Het eerste doelpunt van Marokkaanse zijde kwamen van MAT Tétouan rechtsbuiten Abdeladim Khadrouf. De 30-jarige buitenspeler bracht het lokale elftal in de 25e minuut knap op een 1-0 voorsprong door de bal in het 16-meter gebied op te pikken en de bal middels een lob knap achter de verdediging te plaatsen.

Voor het eerste opgenomen in de definitieve selectie van het lokale elftal onderscheidde de 23-jarige rechtsbuiten van Chabab Atlas Khenifra zich door in de laatste minuut van de officiele speeltijd de wedstrijd te beslissen. Op het randje van buitenspel de bal te hebben aangenomen vlak voor het strafschopgebied, kegelde Ounnajem de bal achter doelman Mafoumbi.

Aanstaande maandag staat er nog een oefeninterland op het programma voor de mannen van Fakhir, men zal het dan gaan opnemen tegen Burkina Faso. Deze wedstrijd zal eveneens in het Mohammed V stadion afgewerkt worden.